Kurs og konferanser

Frænabu er et godt sted for ulike kurs og konferanser over en eller flere dager.

Vi har gode lokaler, og kanskje kan du også legge inn en tur eller en aktivitet  som en del av kursprogrammet?

Tilrettelagt for funksjonhemmede

Frænabu er spesielt godt tilrettelagt for funksjonshemmede, ja hovedbygget er faktisk bygget med tanke på å være rullestolvennlig.

Flere av turene i nærmiljøet er også tilrettelagt for funksjonshemmede – blant annet fisking på Atlanterhavsveien.

7469755 Orig

Servering / turgrupper

Vi tar imot busser og andre grupper som er på tur i området og som ønsker alt fra en enkel lunch til overnatting.

Ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Molde internasjonale jazzfestival

Hvert år i juli fylles «småbyen» Molde opp av tilreisende fra hele verden som vil oppleve «jazzen». Hos oss kan du leie rom for selvhushold under jazzfestivalen.

Frænabu ligger 35 minutter fra Molde og er slik et godt alternativ for  barnefamilier m.m. som både vil oppleve jazzen men også feriere og se seg rundt i området.

Molde Internasjonale Jazzfestival

Selskaper og minnesamvær

Frænabu er mye brukt til minnesamvær, brylluper, konfirmasjoner m.m.

Våre ansatte gjør sitt ytterste for å legge til rette på en best mulig måte for våre gjester, enten det er sorg eller glede som er grunnen til samlingen.

Merk at alle arrangement på Frænabu er alkoholfrie.

Romutleie til bedrifter og grupper

En egen fløy er spesialinnredet for å ta imot gjester som ordner seg med mat m.m. selv. Det kan være turister, arbeidsfolk som trenger overnatting noen døgn, familier som er i området på tur o.s.v. o.s.v.

Eget kjøkken og oppholdsrom, egen vaskemaskin og to og firemannsrom gjør at vi leier ut basert på «selvhushold» med en viss vaske- og rengjøringsservice.

Selvhushold familier/grupper

Fløya som er tilrettelagt for romutleie til bedrifter kan også leies ut på selvhushold til familier og mindre grupper som ønsker å ordne seg selv .

Ta kontakt for tilbud.

Leirer for barn og unge

 I løpet av året arrangerer vi mange ulike leirer for barn- og ungdom.

Les mer om vårt leirtilbud på nri-imf.no.

Menighetsweekend

Frænabu er svært godt egnet til forsamlingsweekend, menighetstur, stevner, møter med mer for ulike organisasjoner og menigheter.

Våre gjester kan legge opp programmet slik man selv ønsker, med en kombinasjon av samlingsstunder, aktiviteter ute og inne, turer, møter/gudstjenester, bibeltimer/ tematimer eller hva man ønsker.

Skreddersydd – etter ditt ønske

Ta kontakt med vår hyggelige betjening og fortell oss hva som er dine ønsker, så skal vi gjøre vårt beste for å  hjelpe deg og de du vil komme sammen med. Turer og aktivitetsopplegg krever at dere er en større gruppe.

Merk også at det er mange som bruker Frænabu, slik at hvis du ønsker å leie stedet (særlig i helgene) må du være ute i god tid med forespørselen din.

Skreddersydd