Frænabu kurs- og misjonssenter ligger på Farstad i Fræna kommune midt mellom Molde og Kristiansund. Kjøretid til Molde er 30 minutter – til Kristiansund 60 minutter. Avstanden til Hustadvika og Atlanterhavsveien er kort, og gir oss anledning til å bruke den spektakulære naturen til å gi våre gjester unike opplevelser.

Vi ønsker at alle som besøker Frænabu skal få «gode opplevelser – gode minner».

På grunn av Frænabu sin beliggenhet er det kort vei til byen, men samtidig får våre gjester oppleve ro og fred. Her er ingen «forstyrrende element» utenfor dørene, og vanligvis har også våre gjestegrupper hele stedet for seg selv. Da slipper man å forholde seg til mange andre gjester, og muligheten for teambuilding og «bli bedre kjent dager», kurs m.m. er derfor svært gode.

Frænabu var opprinnelig en grendaskole som senere ble bygget ut for å bli opptreningssenter for trafikkskadde. Derfor er stedet spesielt godt tilrettelagt for funksjonshemmed og mange rom er ekstra store med ekstra romslige bad. Den nye soveromsfløya sto ferdig i 2012. Vi har en koselig mindre panoramastue med vindu ned mot Hostadvatnet og en «peisestue» med TV men uten peis.

I møte og foredragssalen kan vi dekke til selskaper, kurs, foredrag m.m. Her er også projektor og annet utstyr.

Alle rom har tilgang til trådløst internett.

Frænabu eies og drives av Nordmøre og Romsdal Indremisjon (www.nri-imf.no) som kjøpte stedet i 2003. Nordmøre og Romsdal Indremisjon er tilsluttet Indremisjonsforbundet  (www.imf.no) – en landsdekkende misjonsorganisasjon. I tillegg til utleie og aktivitetsdager brukes Frænabu i stor grad til leirer for barn- og ungdom, feriedager, møter, kulturkvelder o.s.v.

Frænabu er et alkoholfritt sted.